Inredning är något de allra flesta gillar att hålla på med hemma. Det är ju trots allt hemmet vi bor i som ska få oss att känna trygghet, myskänsla och hemtrevnad. Med rätt möbler, design och tavlor blir det så mycket trevligare.

Om du har dille på inredning och möbler, likt så många andra, bör du också kolla in Trendrum.se. Här kan du se allt från möbler att köpa online, till mattor och mycket mer. Lite roligare är det också att köpa inredning från ett ställe där inte alla köper basgrejer. Det höjer oddsen för att du ska hitta något riktigt unikt.

Spara så du har råd till dina inredningsdrömmar

Ja, att inreda hemma är roligt, även om det kan bli kostsamt att köpa allt på en och samma gång. Se till att spara pengar till det du verkligen vill och behöver ha i hemmet, så känns det mer värdefullt när du väl har råd till det. Sprid ut det över flera år så inreder du i lugn takt. Det tipsas även om här, där tio kända inredningsbloggare ger sina råd för att forma sitt hem till sitt drömhem.

Att tänka på i sovrum

Ska du renovera ditt sovrum? Vad finns det då att tänka på? Jo, såklart vill du skapa ett rum med en inredning som får dig att slappna av och vilja vila. I Sköna hem går det att läsa om olika tips som du kan ta till dig för att sova bättre i ditt sovrum. Dessa är bland andra:

  • Hitta rätt madrass och kuddar som passar dig, din kroppsform och preferenser
  • Installera ett mjukt, dimbart ljus och bra läslampor vid sängen
  • Dämpa ljud med mycket textilier
  • Ha rätt temperatur i sovrummet så sover du bättre
  • Välj lugnande färger i sovrummet, som himmelsblått och varma grå toner
  • Kör digitalfritt i sovrummet, stäng av tv och mobil, för att slappna av innan läggdags

 

Har du en massa gamla möbler som du vill göra om? Gör det! DIY är inte bara populärt, det är bra för miljön att inte köpa nya saker hela tiden. Gör-det-själv-tips hittar du massor av i denna artikel från Expressen men finns även på hela internet, inte minst på Youtube.